De verspreiding van het corona virus heeft ook voor het Lindenhofje grote gevolgen gehad. Vanaf 16 maart mochten vrijwilligers, logeerkindjes en hun ouders niet meer langskomen voor de veiligheid van iedereen.

Angst voor besmettingen

In de eerste week leken twee kinderen besmet, maar gelukkig was het test-resultaat negatief. Wel zette dit de maatregelen nog meer op scherp, met name voor de ouders. Er is sindsdien geen vrije bewegingruimte meer door het huis, de woonkamer is dicht en er mag slechts 1 ouder per kind op bezoek.

Gefaseerde overgang – niet voor eind juni

Met het versoepelen van maatregelen zal er wat meer vrijheid voor ouders in het Lindehofje worden gerealiseerd. De instroom van logeerkindjes en vrijwilligers zal gefaseerd worden opgebouwd. Het uitbreiden van contactmomenten brengt weliswaar het normale leven langzaam terug, maar ook risico's voor deze kwetsbare groep. Tot minstens eind juni hanteert het Lindenhofje strenge regels.

Stil op het LIndenhofje

De kinderen en medewerkers kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen, want iedereen wordt gemist en het is stil op het Lindenhofje.

ACTUEEL

Met dank voor de ruimhartige steun van:       peters      doudevantroostwijk     Restaurant Toscanini