Ik word vriend(in)

U kunt Vriendin of Vriend van het Lindenhofje worden door de Stichting Vrienden van het Lindenhofje jaarlijks met een vast bedrag te steunen (minimaal € 20,- per jaar).

Dit bedrag kan worden overgemaakt op banknummer IBAN NL12RABO0108295974; BIC RABONL2U ten name van Stichting Vrienden van het  Lindenhofje, te Amsterdam onder vermelding van ‘ik word vriend(in)’.

De vrienden ontvangen minimaal twee maal per jaar een digitale Nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het Lindenhofje en de Vriendenstichting. Zij worden ook uitgenodigd voor speciale activiteiten van de stichting. Ook bedrijven en instellingen kunnen Vriend worden (de bijdrage is dan minimaal € 100,- per jaar). Het is ook mogelijk eenmalige of periodieke donaties aan de Vrienden van het Lindenhofje te doen.

Doneer eenmalig

Dit bedrag kan worden overgemaakt op banknummer IBAN NL12RABO0108295974; BIC RABONL2U ten name van Stichting Vrienden van het  Lindenhofje, te Amsterdam onder vermelding van ‘donatie’.

Let op! Door oprichting van een nieuw kinderzorghuis in 2022 en de rol van Vrienden van het Lindenhofje die hierbij nog onzeker is, kunnen we niet garanderen dat grote donaties nog optimaal gebruikt kunnen worden. Wij vragen u daarom geen donaties die groter zijn dan 500 euro te doen.

Heeft u een vraag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

anbiDe Stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat donateurs giften aan de stichting doorgaans kunnen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Klik hier om de gegevens te bekijken.

lc 1

Voetbal, judo en ballet zit er meestal niet in. Sinds 2010 wordt er in het Lindenhofje massage gegeven. Voor veel kinderen is het de enige manier om even lekker je spieren te gebruiken.

Met dank voor de ruimhartige steun van:       peters      doudevantroostwijk     Restaurant Toscanini